Oldal ajánlása

A könyvelés nem a cégalapítást követően kezdődik!

 

A legtöbb kezdő vállalkozó abban a tévhitben él, hogy a könyveléssel, az adó és járulék fizetéssel csak a cégbejegyzést követően kell foglalkoznia. Az így gondolkozó vállalkozások már a cégalapítás során elbuknak több százezer forintot, egyébként megtakarítható adót és járulékot! Ön ne kövesse el ezt a hibát.

A kezdő vállalkozások nagy része tönkremegy az alakulást követő egy éven belül, mivel a vállalkozás kezdő szakaszában olyan nagymértékű az adó és járulékteher, amit egy kezdő vállalkozó alig vagy nehezen termel ki. Ezért van szükség minden legálisan elérhető adó és járulék csökkentés kihasználására. Az adó és járulékok előre tervezhetők.

 

Cégalapítás előtt keressen meg minket, kérje tanácsunkat. Segítünk a megfelelő társasági forma kiválasztásánál, társasági szerződés kialakításánál.

 

Fokozottan odafigyelünk a kötelező adatbejelentésekre, a KOCKERD kérdőívre, az alapítást / módosítást követő ellenőrzésekre, szabályzatok elkészítésére, a több cégben érintett vezető tisztségviselők (kapcsolt vállalkozás) kötelező adatszolgáltatására, a tagi kölcsönre, a házipénztárra, és mindent megteszünk, hogy kiküszöböljük a könyveléssel kapcsolatos buktatókat.