Könyvelőiroda

Könyvelőiroda - SzanixMegbízhatóan működő, szakmailag hiteles, tökéletességre törekvő irodánk 2001 óta szolgálja a vállalkozók igényeit. Teljes körű könyvelési, számviteli szolgáltatást kínálunk gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások és egyéb szervezetek részére Budapesten és vonzáskörzetében.

Csapatunk dinamikus, fejlődés alatt álló. Könyvelőiroda feladatának tekintjük, hogy felemeljük a vállalkozásokat, mikro és kisvállalatokat nagyvállalati szintre, mert hisszük, hogy minden vállalkozás méretétől függetlenül fontos szerepet tölt be a gazdasági életben és értéket teremtenek.

Rugalmasan viszonyulunk partnereink igényeihez, teljes szakmai tudásunkkal segítjük ügyfeleink hatékony gazdasági működését. Széles körű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti. Magasan képzett munkatársaink az adózás, könyvelés, bérszámfejtés területén több, mint 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk tudásunkat a kötelező szakmai továbbképzéseken kívül is, hogy maximálisan eleget tegyünk ügyfeleink elvárásainak az állandóan változó jogszabályi háttér mellett.

A könyvelőiroda tevékenységét úgy állítottuk össze, hogy megbízóink valamennyi igényét, az indulástól a vállalkozás befejezéséig, teljeskörűen, magas színvonalon tudja kielégíteni.

A könyvelőiroda hitvallása, hogy a könyvelő feladata túl mutat az egyszerű adatrögzítésen. A precizitás és a hozzáértés alapvető fontosságú könyvelőirodánk számára. Minden esetben szem előtt tartjuk ügyfeleink érdekeit. Hosszú távú együttműködésre törekszünk, és erre csak akkor van lehetőségünk, ha partnereink is képesek a fejlődésre. Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy stabil számviteli és adózási hátteret biztosítunk számukra. Ma már elvárás, hogy tanácsainkkal optimalizáljuk klienseik adóterheit, egyszerűsítsük az adminisztrációt, időben figyelmeztessünk a határidőkre, jogszabályi előírásokra, változásokra. A folyamatosan változó gazdasági- pénzügyi környezetben az adótörvények figyelemmel kísérése megnehezíti a vállalkozások életét, melyet mi a szolgáltatásunk teljesítésével veszünk le a vállukról.

Hiszünk az ügyfelekkel való személyes és folyamatos kapcsolattartásban.

Cégünk a Minősített Könyvelők Egyesületének Tagjaként elkötelezett a minőségi szolgáltatás és naprakész tudás mellett.

Könyvelőirodánk nagy értékű felelősségbiztosítással rendelkezik, így nem csak szakmai, hanem 100% anyagi felelősséget is vállal az elvégzett munkáért.

Ügyfeleinkkel a kapcsolatunk a megbízhatóságon és korrektségen alapul. Ezt bizonyítja, hogy partnereink jelentős része hosszú évek óta bizalommal fordul hozzánk.